Skip to main content

Over mij

Mijn naam is Leon Gosens, eigenaar van Rupla productontwikkeling bv. Al bijna 20 jaar ben ik werkzaam in de kunststoffen en heb ik een uitgebreid netwerk opgebouwd in de Europese kunststof industrie. Van spuitgieters in Nederland, België, Polen, Slovenië, Servië en Portugal tot gereedschapsmakers in Nederland, Portugal, Servië, Kroatië, Bulgarije en Slovenië.

Mijn doel is om op een eenvoudige manier producten te ontwikkelen die aansluiten bij de behoefte van de klant, bij de productontwikkeling van design en ontwerp denk ik meteen hoe het product geproduceerd moet worden en wat de beste positie in de matrijs is, dit om de kosten zo laag mogelijk te houden. Ik vind het ook belangrijk om zoveel mogelijk te werken met gerecyclede kunststoffen, bij het ontwerp van het product wordt hier rekening mee gehouden.

Vanaf oktober 2015 ben ik gestart met Rupla productontwikkeling bv en focus mij op productontwikkeling van kunststof- en rubber producten, matrijzen en productie van kleine series. U kunt bij mij terecht voor het uitwerken van productideeën, een productverbetering van een kunststof en/of rubber product, tot het maken van 3D tekeningen,  het uitwerken van ideeën, of voor scherpe offertes van matrijzen en voor het maken van mould flow analyses  Alles is in principe mogelijk.